CORNONAVIRUSET COVID-19 OCH CRAMOSKOLANS UTBILDNINGAR

Säkerheten kring arbetsmiljö tar inte paus och vi vill fortsatt hjälpa våra kunder att på bästa sätt säkerställa att de har rätt kompetens för att kunna utföra sina arbeten. Vi håller utbildningar via webinar, fysiskt på våra depåer och hos er kunder. 

För ni kunder som kommer till oss för att delta på utbildning har vi tagit fram rutiner för våra instruktörer, depåpersonal samt information till våra kursdeltagare på plats för att minimera risken för smittspridning. Vi justerar antalet deltagare beroende på kurslokalens förutsättningar. 

Det är också viktigt att alla kursdeltagare följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och inte deltar på utblidning om man känner sig sjuk. Skydda dig själv och andra – rekommendationer om covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Cramo följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och agererar enligt myndigheternas rekommendationer. Vi uppdaterar oss kontinuerligt på förhållningsregler och restriktioner. 

Har du frågor eller är intresserad av mer information om ovanstående är du välkommen att kontakta oss på cramoskolan@cramo.com eller via telefon 08-623 55 30. 

Senast uppdaterad 2021.11.30